Algemene voorwaarden

1 – (AAN)BETALINGEN

Voor alle afspraken dient een aanbetaling ter hoogte van 50% van de totaalprijs (inclusief eventuele materiaalkosten) gedaan te worden. Afspraken staan pas vast wanneer de aanbetaling voldaan is. De overige 50% dient direct na afloop van de afspraak betaald te worden. Dit kan contant of door middel van een digitaal betaalverzoek (internetbankieren).

2 – AFSPRAAK ANNULEREN

Een gemaakte afspraak kan tot uiterlijk 24 uur voor aanvang geannuleerd worden. De aanbetaling zal in dit geval binnen 48 uur teruggestort worden. Indien de afspraak niet tijdig wordt afgemeld, is er geen restitutie van de aanbetaling mogelijk.

3 – HAAR VOORBEREIDEN

Het eigen haar dient voorafgaand aan de afspraak gewassen en gekamd te worden. Houd het haar na het wassen productvrij. Bij haartype 4 (kroes) is het voor een optimaal eindresultaat (met name in geval van cornrows) aan te raden het haar vooraf te föhnen. Braids & Dreads behoudt zich het recht voor een afspraak te annuleren indien het eigen haar niet voorbereid is (wegens vertraging en/of hygiëne). Restitutie van de aanbetaling is in dit geval niet mogelijk.

4 – GEZELSCHAP EN KINDEREN

Braids & Dreads heeft beperkte wachtruimte. Gelieve daarom niet meer dan één persoon mee te nemen naar een afspraak. Kinderen onder de 12 jaar zijn helaas niet toegestaan bij Braids & Dreads, tenzij de afspraak maximaal 90min (1,5 u) duurt of de afspraak voor het kind zelf is.

5 – VERTRAGINGEN

Braids & Dreads heeft een drukke agenda en wilt iedereen graag op het afgesproken tijdstip van dienst zijn. We vragen je daarom op tijd te komen. Indien je meer dan 10min te laat komt is Braids & Dreads wegens vertraging genoodzaakt een toeslag (€5) in rekening te brengen. Bij te veel vertraging (20min of meer) komt een afspraak automatisch te vervallen. Restitutie van de aanbetaling is in dit geval niet mogelijk.