Algemene voorwaarden

Klik hier om de algemene voorwaarden als PDF te downloaden.

1 – (AAN)BETALINGEN

Voor alle afspraken dient een aanbetaling ter hoogte van 50% van de totaalprijs (inclusief eventuele materiaalkosten) gedaan te worden. Afspraken staan pas vast wanneer de aanbetaling voldaan is. De overige 50% dient direct na afloop van de afspraak betaald te worden, bij voorkeur contant en gepast. Eventueel kan dit ook middels een Tikkie (digitaal betaalverzoek).

2 – AFSPRAAK ANNULEREN

Een gemaakte afspraak kan tot uiterlijk 24 uur voor aanvang geannuleerd worden. De aanbetaling zal in dit geval binnen 48 uur teruggestort worden. Indien de afspraak niet tijdig wordt afgemeld, is er geen restitutie van de aanbetaling mogelijk.

3 – HAAR VOORBEREIDEN

Het eigen haar dient voorafgaand aan de afspraak gewassen en gekamd te worden. Houd het haar na het wassen productvrij. Bij haartype 4 (kroes) is het handig (niet verplicht, maar wel aan te raden) het haar vooraf te föhnen. Braids & Dreads behoudt zich het recht voor een afspraak te annuleren indien het eigen haar niet voorbereid is (wegens vertraging en/of hygiëne). Restitutie van de aanbetaling is in dit geval niet mogelijk.

4 – GEZELSCHAP EN KINDEREN

Braids & Dreads heeft beperkte wachtruimte. Gelieve daarom niet meer dan één persoon mee te nemen naar een afspraak. Kinderen zijn helaas niet toegestaan bij Braids & Dreads, tenzij de afspraak maximaal 90min (1,5 u) duurt of de afspraak voor het kind zelf is.

5 – VERTRAGINGEN

Braids & Dreads heeft een drukke agenda en wilt iedereen graag op het afgesproken tijdstip van dienst zijn. We vragen je daarom op tijd te komen. Ben je door omstandigheden toch iets te laat, is het fijn als je dit even laat weten. Indien je meer dan 10min te laat komt is Braids & Dreads wegens vertraging genoodzaakt een toeslag in rekening te brengen. Deze toeslag is bij 15min € 5, bij 20min € 10 en bij 25min € 15. Bij te veel vertraging komt een afspraak automatisch te vervallen; bij 20min voor afspraken tot 90min (1,5 u), bij 25min voor afspraken tot 240min (4 u), bij 30min voor afspraken tot 480min (8 u). Restitutie van de aanbetaling is in dit geval niet mogelijk.

6 – NO SHOWS

Ben je niet op je afspraak verschenen zonder af te melden? Er kan dan alleen nog een nieuwe afspraak gemaakt worden met volledige vooruitbetaling. Indien dit nogmaals gebeurt is het maken van een nieuwe afspraak helaas niet meer mogelijk.