FAQ

Het kiezen van een nieuwe hairstyle is niet altijd even makkelijk. Braids & Dreads heeft daarom per hairstyle een lijst met veelgestelde vragen en bijbehorende antwoorden voor je gemaakt. Je kunt deze vinden op de pagina over het betreffende kapsel. Onderstaand vind je de wat meer algemene veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen, of heb je toch liever even persoonlijk contact om je vragen te stellen? Dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Braids & Dreads, we staan je graag te woord!

 

Waar is Braids & Dreads gevestigd?

Braids & Dreads is gevestigd in Den Haag, nabij de Stede. Op aanvraag is het ook mogelijk een afspraak in Etten-Leur (regio Breda) te maken. Hiervoor geldt echter wel een reistoeslag. Bij het maken van een afspraak ontvang je bij de afspraakbevestiging tevens het exacte adres van de door jou gekozen locatie. We zijn op beide locaties goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Tevens is er bij beide locaties voldoende (gratis!) parkeergelegenheid.

 

Komt Braids & Dreads ook aan huis?

In principe werkt Braids & Dreads enkel op de twee vaste locaties in Den Haag en Etten-Leur. In uitzonderlijke gevallen (bv. rolstoelafhankelijkheid of een bruiloft) kunnen we eventueel op locatie komen. In beide gevallen geldt echter wel een reistoeslag. Neem hierover daarom altijd even persoonlijk contact op met Braids & Dreads, zodat we de mogelijkheden met je kunnen bespreken.

 

Is het bij Braids & Dreads rolstoelvriendelijk?

In Den Haag werken we op de tweede verdieping van een appartementencomplex. Hier is geen lift aanwezig, dus zijn we enkel bereikbaar via de trap. In Etten-Leur vind je ons op de begane grond en is het dus ook met een rolstoel toegankelijk!