FAQ

Het kiezen van een nieuwe hairstyle is niet altijd even makkelijk. Braids & Dreads heeft daarom per hairstyle een lijst met veelgestelde vragen en bijbehorende antwoorden voor je gemaakt. Je kunt deze vinden op de pagina over het betreffende kapsel. Onderstaand vind je de wat meer algemene veelgestelde vragen. Kun je het antwoord op jouw vraag niet vinden? Neem dan gerust even contact op!

Waar is Braids & Dreads gevestigd?

Braids & Dreads is gevestigd in Den Haag, nabij de Stede. Op aanvraag is het ook mogelijk een afspraak in Etten-Leur (regio Breda) te maken. Bij het maken van een afspraak ontvang je een afspraakbevestiging met daarbij het exacte adres van de door jou gekozen locatie. Beide locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Tevens is er voldoende (gratis!) parkeergelegenheid.

Komt Braids & Dreads ook aan huis?

In principe werkt Braids & Dreads enkel op de twee vaste locaties in Den Haag en Etten-Leur. In uitzonderlijke gevallen (bv. rolstoelafhankelijkheid of een bruiloft) kunnen we eventueel op locatie komen. In beide gevallen geldt echter wel een reistoeslag. Neem hierover daarom altijd even persoonlijk contact op met Braids & Dreads, zodat we de mogelijkheden met je kunnen bespreken.

Is het bij Braids & Dreads rolstoelvriendelijk?

In Den Haag zit Braids & Dreads op de tweede verdieping. Hier is geen lift aanwezig, dus is de salon helaas enkel bereikbaar via de trap. De locatie in Etten-Leur is op de begane grond en dus ook toegankelijk met een rolstoel!