Vlechtextensions

Vlechtextensions zijn extensions die in kleine plukjes bevestigd worden.

 

Methoden om vlechtextensions te plaatsen

Grofweg zijn er twee opties als je kiest voor vlechtextensions, namelijk losse plukjes of full head.

Losse plukjes

Bij vlechtextensions worden er kleine plukjes haren door middel van een heel klein en dun aanzetvlechtje aan je eigen haren vastgemaakt. Om te voorkomen dat het een rommeltje wordt werken we altijd netjes in rijen gewerkt. Op deze manier worden er een heleboel plukjes bevestigd. Vervolgens valt het bovenste gedeelte van het eigen haar over de kleine aanzetvlechtjes heen, waardoor je dit niet meer ziet. Door het toevoegen van de extra plukjes haar is je haardos ineens een stuk voller en langer geworden!

Full head

Een andere mogelijkheid is om de vlechtextensions over het gehele hoofd te plaatsen. In dit geval blijven de aanzetvlechtjes dus bewust zichtbaar. Doordat er een stukje gevlochten is en vervolgens de rest van de haren gewoon los blijft hangen krijg je een heel leuk effect!

 

Wat voor haar heb ik nodig voor vlechtextensions?

In vrijwel alle gevallen wordt bij vlechtextensions gebruik gemaakt van synthetisch haar. De reden hiervoor is dat vanwege de methode van plaatsing dubbelgevouwen, losse haren (ook wel ‘bulk hair’ genoemd) nodig zijn. Deze haarsoort is als human hair erg lastig verkrijgbaar.